söndag 30 november 2014

Vad har vi nu för nytta av en blogg?

Visst kan vi väl klara oss utan det här med blogg och kanske de flesta av oss i rockkören Rock Everybody aldrig nånsin kommer att titta in här, men så här på 2000-talet finns det så mycket möjligheter att visa att man finns till så det är dumt att inte hänga med. Men vi får väl se efter hand om vi har någon nytta med bloggen.

Viktigast för oss i kören är förstås våra måndagsträffar och att få sjunga tillsammans, men för att marknadsföra vårt körsångande är det många fördelar att hänga med och visa upp oss på nätet som på Facebook och i den här bloggen. Så jag hoppas att många kollar bloggen och kommenterar ibland och också trycker Gilla på Facebook-sidan, kommenterar och delar. Då sprider vi som ringar på vattnet det här med Rock Everybody i Västerås och körsång i rocktakt, Rock-a-beat!

Medlemsmöte i Pro Kultur
Pro Kultur är ju ansvarig får vårt rockkörande och hade möte i veckan som var. Vi har ju inget krav på medlemskap i Pro för att få vara med i kören och sjunga, men det blev lite snack om vår kör på mötet och Eja nämnde bloggen, kanske någon på mötet blev intresserad att följa oss här. Det här att vi syns på nätet är uppmärksammat sa Eja och vi har fått en del kontakter och förfrågningar tack vare nätet har jag förstått. Gratis marknadsföring,

Men du i kören som tycker det blir lite mycket med alla Sociala Medier, håll dig i alla fall uppdaterad på hemsidan, det är det viktigaste. Och igår fick jag repetitionsschemat för våren 2015 och hemsidan är redan uppdaterad! Det var några intressanta datum där som Eja och Lars kommer att berätta mer om!

Ett tips: Boka in 6 juni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar