tisdag 7 november 2017

Those were the days my friends

Visst minns vi Mary Hopkins höjdarlåt från 1968. Inget för vår repertoar kanske men naturligt att nynna lite på nu när vi kört igång med vårt stora nostalgiprojekt, Rocken Lever. "Remember how we laughed away the hours and dreamed of all the great things we would do" sjöng Mary H.

Drygt fyra månader kvar "till nedsläpp" som jag brukar säga, 18 mars, men den tiden kommer att gå snabbt och räkna med att alla i kören mer eller mindre är kollektivanslutna till Marknadsgruppen. Alla kommer att behöva vara på tå för att informera om vår show och göra reklam för att vi ska kunna få till ett fullsatt Carlforsska, affischer, Facebook etc Det har vi ju lyckats med förr så det ska nog gå bra den här gången också.

Ganska snart, inom några veckor, har vi nog biljetterna klara. Ett jättebra julklappstips!

Moonshots Poptett
Vi ordinarie i marknadsgruppen, Agneta, Rolf och Örjan fick igår hjälp av Lars Lundkvist att börja utforma en flyer/affisch. Då passade Lars på att påminna om en jätterolig nostalgisite för musikintresserade i vårt område. Har du inte sett den siten tidigare så kolla in den nu: kvicksound.se. Och tittar du närmre där hittar du några snygga killar med Brylcreme-stilen i sitt hår: Moonshots Poptett, och tittar du riktigt noga ser du ett känt ansikte med mikrofonen i hand. Klart det är Lars L numera välkänd körsångare i Rock Everybody. Om Moonshots planerar någon reunion är osäkert, det sa Lars inget om.
 
Mary Hopkins avslutar med "Oh, my friends we're older but no wiser. for in our hearts the dreams still are the same".  Här sjunger hon lite för oss nostalgiker:


1 kommentar:

  1. Jaha......så kul! Nu får vi hoppas på att Lasse Lundkvist numera Lars L. sjunger någon favoritlåt (kanske spelar på basen också) från orkestertiden för oss på julfesten 12/12!

    SvaraRadera