tisdag 28 november 2017

Köp biljetter! Bilda kö! Rocken Lever!

Biljetterna blev riktigt snygga och signalerar att det kommer att bli stil på vår föreställning 18 mars på Carlforsska i Västerås.
Rolf och Agneta fick jobba hårt

Vi kommer att ha plats för 475 personer i publiken och det kommer nog inte bli så svårt att få sätta lapp på luckan i vår. Fullsatt är målet.

Redan idag, så här en månad innan jul, började vi sälja biljetter internt och Rolf och Agneta i Marknadsgruppen blev av med en hel del biljetter som säkert blir populära julklappar.

Men vi ska förstås inte bara ha anhöriga i publiken. Direkt efter nyår drar vi igång vår marknadsföring externt på Facebook och anslagstavlor mm, och du som ser det här inlägget har chansen redan nu att skaffa biljetter.

Kolla förra blogginlägget  där har du både pris, epostadress och telefonnummer för SMS så det är lätt att skaffa biljetter! Kom och köp!

Sen måste vi notera att idag "avslöjade" Lars Jauring hur slutet på showen kommer att bli, det har vi varit lite nyfikna på. Som i andra liknande shower, som t.ex. Mamma Mia (nåja....) så finns det en massa låtar som inte fick plats i showen men som borde ha varit med. Lars har signalerat ett medley och nu fick vi dom avslöjade. Med övergångar mellan låtarna så att det kommer ett 10-tal låtar efter varandra som avslutning. Hur proffsigt som helst.

Ev. kan det bli ett extranummer också. Med dans? Jag är banne mig sugen att köpa mig en biljett och sitta i publiken den här gången!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar