fredag 10 november 2017

Nu är Rocken Lever i gång!

Vad är det för nytta med den här bloggen? Jo "Rocken Lever" är ett så ambitiöst projekt att det är värt att dokumenteras lite extra i ord och bild och vi kan säkert ha nytta av det i marknadsföringen framöver. Så har Marknadsgruppen tänkt....
Lars läser manus  

Projektet började i våras med att manusgruppen tog fram ett manus från körmedlemmarnas berättelser. Sen har Lars Jauring planerat musiken, och på senaste körträningen var det dags för hela kören att börja jobba!
 
Jo, den här veckan hade vi vår första körträning där Lars Jauring följde manus så vi fick bekanta oss med dramaturgin från första scenen till avslutningen och sjunga igenom alla låtar vi ska ha i showen, både gamla bekanta och våra nya låtar. Hela programmet så nu är hela kören på G!

Jag får väl erkänna att jag inte blev helt klar på alla detaljer nu på första träningen där det skulle o:as och do:as, gå lite upp och lite ner och si så där. Men det är gott om tid kvar att träna och ta in alla detaljer. Just nu känns det i alla fall som vi har gott om tid, men mycket ska repeteras och 18 mars kl 16.00 ska det vara klart att visas upp för ett fullsatt Carlforsska.

En häftig Dux från 50-talet
Vi ska väl inte avslöja hela showen i förväg, men som en aptitretare visar vi gärna radioapparaten som kommer att inleda showen med nåt hemvävt innan rockmusiken tar över och spektaklet kan börja.   

Snart nog delas rollerna ut av vår producent Eja Enbom som tillsammans med Harriet Pettersson ska få scenerna att flyta. Säkert mycket repetition för att få flyt i showen, mest damer men som tur är även tillräckligt många herrar men bloggredaktör'n anmälde sig inte. Och dansarna är klara sen tidigare.

Då när vi just tränat en favoritlåt, Blueberry Hill, släppte Eja bomben - "den här ska det dansas tryckare till!" sa hon.

Sorry - tåget har gått, den rollen är redan tillsatt, den missade jag och det finns säkert kö i danssektionen till den rollen.

Första veckan i november, det var då kören följde manus första gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar