torsdag 16 november 2017

"Rocken Lever" - vilken utmaning!

Where the magic happens....
Det var en sak att läsa manuset, men nu när repetitionerna kommit igång börjar det klarna hur det här kommer att bli. Men kommer vi att gå iland med det? Eja Enbom och Lars Jauring i första hand, men alla vi andra i kören också?

Det blir mycket jobb för Lars med musiken? Det där med ett medley på slutet verkar knepigt för en som inte kan så mycket om musik, men Lars har väl som vanligt koll på att det ska vara genomförbart. Och vi såg på senaste körträningen att Eja har varit med förr och regisserat, men att få ordning på över 150 i kören... Vilken utmaning, men Eja har sån energi och utstrålning så det är klart att det går. Och positiv känsla i kören så vi jomenvisst ska det här gå! Men med mycket träning!

Eja och Lars har full koll på läget.
Intressant på den här veckans träning var momentet när det skulle ropas namn lite varstans från kören, "Chuck Berry - Fats Domino - Rock-Olga" etc. Där får nog regissör Eja jobba lite med oss så vi är mer på tå. Speciellt ett par herrar, inga namn, som tog på sig att ropa "Pugh" var lite väl sena men dom kompenserade det rätt bra att ropa "Pugh" desto högre...

Och tjejerna med "Tommy Steele" var väldigt entusiastiska och högljudda! Kändes realistiskt, precis som det var en gång på 50-talet med hysteriska tjejer. Dom här hejade helt klart på Tommy Steele i den där röstningen i Bild-Journalen vi alla minns. Elvis-tjejerna var inte långt efter, men får allt ta i lite till. Vi får se framåt premiären om det blir oavgjort mellan Elvis och Tommy.

"Rocken Lever" - vilken utmaning!

                 1 kommentar:

  1. Bra jobbat Örjan! Du är snabb att lägga ut det som vi behöver!

    SvaraRadera