söndag 19 november 2017

Nu börjar marknadsföringen

I en grupp på över 200 personer finns det alltid en massa olika färdigheter.

I vårt fall i rockkören Rock Everybody är det mycket runt musik förstås och alla utan minsta undantag tycker förstås om att sjunga. Och gör det riktigt bra.

Sen gör en del det lite bättre än andra och får vara solister ibland och det gör ju att det blir mer intressanta förställningar, mer variation, inte "bara" en kör som sjunger låt efter låt. Några dansar ibland och det är ju också fint för variationen.

Till "Rocken Lever" sköter förstås Lars Jauring allt med musiken, men det behövs mycket folk med annat för att dra runt det här. Nu har skådespelarna haft sin första träff och börjat sin träning ledda av Harriet Pettersson. Willy, vår solist på munspel, summerar  första träningen så här:

"När vi skiljs åt har vi en känsla av sammanhållning som gör att vi kommer att lyckas. Nästa träff blir det övning i andningsteknik och hur man rör sig på scen."    

Replikerna är viktiga för helheten  betonar Harriet, alla är viktiga. Spännande! Fint att så många vill vara med och agera.

Sen har vi några grupper som inte kommit igång än, tex klädgruppen och gruppen med biljetter, fika och sånt, men marknadsgruppen förstärkta av fotografen Lasse L har tagit fram en snygg flyer och biljetterna kommer snart från tryckeriet, så nu kan marknadsföringen av Rocken Lever dra igång!

Lite försiktigt visserligen, men ändå. Nu är det prick fyra månader kvar innan vi ska fylla Carlforsska med vår minimusikal.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar