söndag 29 oktober 2017

Konserthuset igen, men nu byter vi fokus

Med 120-150 sångare på scenen är det inte alltför många ställen vi får plats på men tur att vi har konserthuset där Aktiva Seniorer hade anlitat oss att sjunga på deras höstfest 27 oktober.

Konserthuset har rätt bra gradänger så att kören den här gången kunde stå på fyra nivåer, men ändå blir det ofta alltför trångt. Bloggredaktör'n är så kortväxt så han hamnar alltid långt fram och har bra koll på körledare Lars, men det är allt lite trist att hamna längre bak och ha svårare att se. Jag hörde t.ex. nån säga att "jag har aldrig sett Lars på en föreställning". Om man inte ser körledaren, då måste det ju vara jättesvårt att sjunga. Nästan omöjligt när man inte ser körledarens viftningar.

Hur som helst: Alltid kul att sjunga inför publik och hittills har det alltid gått som bäst när det blivit "skarpt läge" och en föreställning har börjat. Alla skärper sig och 450 Aktiva Seniorer i publiken  den här gången som fick sjunga med i "What you've done to me", Gunilla Johanssons bravurnummer.

Lars Jauring som körledare och liveband från kulturskolan, som vanligt blev det en kanonföreställning!

Agneta o Rolf i Marknadsgruppen funderar
Men nu byter vi fokus! Nu siktar vi in oss på föreställningen i mars, "Rocken Lever". Här i de här raderna kan du läsa om hur föreställningen växer fram. Arbetsgrupperna har börjat jobba, inom kort delas repliker och roller ut och vi har börjat skaffa på oss diverse rekvisita, vad sägs tex om Bengts korvlåda?! Inom kort kommer marknadsgruppen att presentera en flyer/affisch och sen är det upp till alla oss medlemmar att se till att marknadsföringen av vårens föreställning når ut så att vi fyller Carlforsska till sista plats.   

       

               

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar