söndag 1 oktober 2017

Rock Everybody mot nya mål!

Det har varit stiltje i den här bloggen sen över ett år. Men i vår kör, Rock Everybody i Västerås, har det däremot inte varit stiltje och det kanske är synd att inte göra några uppdateringar här då och då åtminstone så länge som den nuvarande bloggredaktören sitter kvar på sitt ämbete. Så här är en anspråkslös nystart.

Hänt sen sist:

Janne Lucas och
Lars Jauring 
Kören är fortfarande minst lika aktiv som förr med träning varje tisdag för drygt 200 på medlemslistan och 50 på väntelistan och Lars Jauring från Arboga och Västerås Kulturskola är körledare. När bloggen las i malpåse var vi på väg mot en rockshow på Carlforsska tillsammans med The Cadillac Band där några gamla rockprofiler spelar, profiler som Janne Lucas och Little Gerhard m.fl. Det blev en verklig kanonföreställning, fullsatt och speciellt kul att få sjunga "Finns det lite stolthet kvar" till Janne Lucas pianospel.

Så har vi sjungit hos ABF på en funktionärsträff där vi i kören var fler än publiken och på en lunchkonsert på Växhuset där det var fullt, ja överfullt i publiken. Också det en jättebra föreställning och då sjöng vi tillsammans med ungdomsbandet från Kulturskolan.
   
Senaste förställningen var på Kulturnatten då vi fick en jättebra tid på Stadsbiblioteket, 19.45, och självklart blev det knökfullt. Vi samlades först som hastigast utomhus då Lars ville påminna oss om några ställen i musiken vi alltid glömmer, slutet i en låt där vi ska hålla ut, några ställen i några låtar där vi i stället ska vara på hugget, nånstans ska vi betona lite extra etc. Och rörelserna.

Efter sommaruppehållet hade vi bara hunnit träna två gånger och kanske inte fått in riktigt all text, men det är sån sångarglädje i den här kören så det är bara att konstatera: Succé Grande!

Några bilder i vår FB-grupp sågs inom några timmar av flera tusen med bara positiva omdömen i kommentarsfälten och vi får visst komma tillbaka till biblioteket på nästa Kulturnatt, ett bra betyg! Om du inte redan gör det så GILLA OSS PÅ FACEBOOK!

Nu sjunger vi vidare mot nya mål så det kommer att  vara en mycket intressant tid ett tag i kören och även här i körens blogg. Vi har först ett framträdande på en privat fest hos Aktiva Seniorer, men det allra största för oss nu är:

                    Söndag 18 mars 2018 på Carlforsska

Garanterat en kul och fartfylld föreställning för alla Music Lovers, speciellt för dig där hjärtat slår i rocktakt. All info kommer i sinom tid inte minst i den här bloggen som jag kommer att uppdatera nu varje söndag fram till Show Time den 18 mars! Så följ bloggen, gilla oss på Facerbook och köp biljett när vi släpper dom!

On and on  and on: Keep on rocking baby 'til the night is gone

1 kommentar:

  1. Bra Örjan.......att du börjat skriva här igen!

    SvaraRadera