tisdag 6 januari 2015

Rock Everybody syns på stan och i pressen!

2013 - 2014 och nu redan 2015. Vad kommer att hända med Rock Everybody i år? Kommer kören fortsätta gå så här bra? Jo, det är klart.

Eja är inte bara en sann vän av kulturen utan också en stor djurvän. Hon bor i dag tillsammans med sin lilla bichon frisé vid namn Oliver.
Eja Enbom, producent för Rock Everybody 
Vi är 200 i kören och det är imponerande hur vi som är engagerade i kören blir uppmärksammade på olika sätt. Bara nu under december har vi fått läsa reportage om både Eja och Birgitta i vår lokaltidning Vlt.

Dan före nyårsaftonen berättade Eja Enbom om att det är viktigt med kultur, och rockmusiken är ju också kultur. Artikeln i korthet kan du läsa här.  Eja är producent för kören och drar det tyngsta lasset med planering, knyta kontakter, hålla i möten och organisera arbetsgrupper mm mm.

Engagerad. Birgitta Selldén är ordförande i PRO Kultur Västerås. Men hon poängterar att gruppen består av många eldsjälar som tillsammans styr upp programmet år för år.
Birgitta Selldén, ordförande i PRO Kultur
Och bara några veckor tidigare läste vi i Vlt om Birgitta Selldén som tycker det är viktigt att vara aktiv som pensionär. Intervjun med Birgitta kan du läsa här.  Birgitta är ordförande i PRO Kultur och det är PRO Kultur som har ansvaret för kören.

Foto: Vår musikaliske, mångkunnige körledare bjöd naturligtvis på sig själv på julfesten. När han tog i med O helga natt och 125 körmedlemmar kom med, lyftes vi alla en bit ovanför golvet av sångens kraft. Faaantastiskt är ordet!
Lars Jauring, vår körledare gör Rock Everybody
här lite stillsammare än i reportaget i PRO-tidningen
Sen har man sett diverse längre eller kortare reportage där andra medlemmar i kören också blivit intervjuade  och då man gärna framhåller att "ja, jag sjunger i rockkören också". Det är en merit i Västerås som man gärna vill framhålla. Vi syns på stan helt enkelt och många av oss är aktiva med lite av varje, så vi kommer förstås att märkas på olika sätt under 2015 också förutom vårt sjungande.

Och under året kunde man också läsa om kören i ett fint reportage i  PRO-tidningen. Tryck på länken och kolla in sidorna 8-11 där man också ser vår entusiastiske körledare Lars Jauring i en energisk pose i Lucky Lips are always kissing!

Vi märks i tidningar, har varit på TV och vi märks på stan. Vi kommer att märkas 2015 också.

Rock Everybody!

1 kommentar: