måndag 26 januari 2015

Det bästa med Rock Everybody

Det är mycket som är det bästa med Rock Everybody i Västerås.

Det första är väl att över huvud taget sjunga i kör, det ska ju vara så hälsosamt har man hört. Det är något med att våra hjärtan börjar slå i samma takt när man sjunger tillsammans. Det kunde vi läsa i en undersökning från Sahlgrenska och Göteborgs Universitet. Här läser du den artikeln.  

Sen sjunger vi ju bara trevliga låtar, sånt man blir glad av. Och vår körledare, Lars Jauring, ser till att det alltid blir bra stämning under träningarna även om jag själv kanske inte lever upp till det förtroende han visar oss när han säger att vi klarar allt.

Intervju och fotografering för en kommande nättidning
Sen har vår genre fortfarande lite av nyhetens behag tror jag även om vi redan  är inne på fjärde terminen. Vi är hyfsat välkända här i stan och syns flitigt på nätet så på senaste träffen fick vi besök av en tjej som ville göra ett reportage om oss för en kommande nättidning. Inte första gången och säkert inte sista gången vi får berätta om vår verksamhet.

En annan kul sak med vår kör är att vi är så många i kören. I några fall kanske det är ett aber, vi kan ju gå miste om en del framträdanden och så har vi nästan svårt att få plats ibland tom i vår repetitionssal, men det är klart att det i allt väsentligt är positivt att vi är en attraktiv kör.

Och genom att vi är många så möter vi också många olika yrkeserfarenheter i kören. Idag fick vi av en tjej i kören och som fortfarande var kvar i yrkeslivet (!) en riktigt rolig uppgift att jobba med. "Say no more" men just nu: se det som en cliffhanger som vi kommer tillbaka med längre fram här i bloggen och i våra andra kanaler, på hemsidan, på Facebook, Instagram etc. Riktigt roligt var det i alla fall.

För det här nya projektet är det bra om du delar med dig av DINA bilder på oss i kören. På hemsidan har jag tidigare efterlyst bilder (och gärna texter också hit till bloggen).

På hemsidan under "Kontaktpersoner" hittar du en bra epostadress. Du kan i och för sig skicka till vem som helst så samlar vi ihop bilderna men skicka helst till:     rockeverybodypro@gmail.com                            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar