lördag 10 januari 2015

Några fler från Rock Everybody det skrivits om

Birgitta Wiklander.
Birgitta Wiklander
Jag fick tips om några fler från rockkören Rock Everybody som synts i pressen under 2014 och på andra håll på stan. Dom vill jag gärna  framhålla här i Rock-a-beat-bloggen och tar tacksamt emot fler tips! Vi är rätt aktiva på många håll.


Vår "festfixare" Birgitta Wiklander kunde vi läsa om i Vlt i ett reportage om Europaklubben Dom har intressanta föreläsningar och gör flera resor varje år berättar Birgitta i reportaget.

Rustad för cykling. Cykling kan riskera att bli en prylsport men det finns saker man bör ha, som vindjacka, regnskydd och skor med hård sula – annars får man ont i fötterna, säger Jane Fornander.
Jane Fornander 
Flera motionärer har vi också i kören och ett par stycken har även under året blivit omnämnda i Vlt. Det är lätt att imponeras av Jane Fornander som cykelmotionär och här läser du hennes reportage. Snygg cykel har hon också, en rosa och svart Bianchi, som kan göra vem som helst avundsjuk. Så kör hon Mountainbike också skriver hon. Tufft!

Och bloggredaktörn själv, Örjan, fick också ett omnämnande i våras som inbiten marathonlöpare med ett Vlt-reportage. Ja det är säkert fler som det skrivits om eller i alla fall borde ha skrivits om. Tipsa mig gärna.

Och många duktiga och aktiva sångare och musiker finns i kören  Som t.ex. Willy Berg som har sitt band Sitting Ducks som man hör lite då och då på stan, ja även på turné till Sala, där de spelade Bob Dylan på svenska. Han också sjungit för oss på PRO Kultur-träff och där har också Elsebeth Dellenfors sjungit i ett uppskattat program, Och Mike Turner, körens solist, hörs också på stan ibland. Här bjuder han på lite sång och mandolin tillsammans med sina Blue Billy Boys på Global Living, ett café i stan:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar