onsdag 2 september 2015

Rock Everybody fyller två år idag

Rockkören Rock Everybody hade sin första träff i Växhuset måndagen den 2 september 2013. Rätt många var med redan då, men vem kunde ana att det skulle bli en sån här succe.

Så här såg det ut i september 2013

Här är en bild från allra första träffen där vår körledare Lars Jauring från Västerås Kulturskola klappar igång kören och vår producent, Eja Enbom längst fram till vänster och alla andra som var med redan då hänger med. Vad vi sjunger? Kanske Rock-a-Beatin´ Boogie som blivit något av en signaturmelodi för kören.

Två ljus i tårtan idag
Här i rockabeat.blogspot.se kan du som är intresserad själv läsa lite om vad vi haft för oss under de här två åren, botanisera i bloggarkivet i högerspalten, så jag gör ingen direkt sammanfattning mer än att nämna att intresset för kören bara har ökat så till den milda grad att vi nu är 200 deltagare och 40 stycken på väntelistan! Det är ju tokigt att inte alla som vill har möjlighet att vara med i vår kör, men det är förstås problemet att få plats i vår träningslokal som gör det nödvändigt att ha en gräns men regelbundet betar vi av väntelistan när några andra medlemmar inte har tid att vara med längre och det blir någon plats ledig.

Vi gör gärna framträdanden, och på vår hemsida rockeverybody.se kan du läsa all information om kören, hur man anmäler sig, när vi sjunger nästa gång, hur man bokar kören om du vill engagera oss etc. etc. Namn, telefonnummer och epostadresser.

Västerås Konserthus på Kulturnatten 19/9 och Äldre Kultur Möts 6/10 är nästa två tillfällen då vi sjunger och i november åker hela kören till Sundsvall för att vara med i Körrock, en körtävling för "rock och pop"-körer! Som sagt, vem kunde ana att Rock Everybody  skulle bli en sån här succe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar