söndag 16 augusti 2015

Nu sätts vi på prov

Sommaruppehållet går mot sitt slut, snart börjar höstterminen. På ny tid, nu på tisdagar.

Dags igen och trångt som vanligt 
Och inte nog med det, redan första veckan har vi första framträdandet. Vi har bara ett enda träningstillfälle att damma av och repetera våra texter. 10 låtar ska vi sjunga, 10 låtar ska vi friska upp med alla små detaljer, handklapp och sånt. Steg hit och dit. Hur ska det gå?

Men vår körledare Lars Jauring är snäll. Han har på programmet tagit med de låtar vi sjungit mest och som vi kan bäst, för han vill ju alltid att vi helst sjunger utantill, en prövning för oss alla i den här åldern där minnet kanske inte alltid är att lita på till hundra procent.

Själv behöver jag träna på alla tio låtarna men lite extra på Proud Mary, I love rock'n'roll och Finns det lite stolthet kvar, där är jag mest osäker. Men det fina är ju att när vi är över 100 i kören kan man ju alltid hoppas att inte alla är osäkra just på samma ställen så det kanske inte märks om man stakar sig i nån låt.

Vi sjunger på Koppar Restaurang och tider och låtar hittar du förstås på hemsidan, rockeverybody.se

Då kan jag också passa på att påminna om att vi ska betala resan till Sundsvall redan nu under första träningsveckan, alla dom uppgifterna hittar du också på hemsidan förstås.

Ringrostig som aldrig förr men på bettet inför hösten ska det bli intressant att se först hur första framträdandet går och sen till vilka höjder Lars kommer att ta oss den här terminen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar