tisdag 2 juni 2015

Fler profiler i kören!

Inger på väg till Bryssel.
Ja vi är ju 200 profiler och drygt det i kören, men här i Rockabeat-bloggen har vi särskilt framhållit de som blivit omnämnda i vår lokaltidning, Vlt.

Inger Persson var den senaste vi fick läsa om.

"Inger kör raka rör i EU:s maktcentrum"

står det i rubriken där Inger är intervjuad om sitt jobb, konsumentfrågor i EU. En intessant artikel från 23:e maj som går att läsa I SIN HELHET HÄR.  Läs sidorna 41 och 50-51. Extra intressant då Inger på bra många ställen kommenterar sitt körsjungande i Rock Everybody. Och förresten, läs sidan 44 också när du ändå är igång!

OBS OBS Länken därovan fungerar inte som jag tänkt. Titta in igen om ett par dar så ska jag fixa't på nåt annat sätt! OBS OBS 

Det finns så många profiler i vår kör, men här tar jag mig bara friheten att ta upp dom vi läst om i tidningen. Men jag nämner väldigt gärna "vem som helst" även utan koppling till Vlt.

Som tex de tre damer i kören som fick ett speciellt omnämnande på säsongens sista körträning i måndags. De tre var med på körens allra första samling i september 2013 och har sedan dess inte missat en enda körträning. Och ställt upp på alla våra framträdanden! Rätt imponerande, men jag har tyvärr inte deras namn, återkommer om sviten inte är bruten efter fyra år.            

Nu tar kören semester men innan dess har vi vårsäsongens sista framträdande, Nationaldagsfirande på Djäkneberget och till sist vårfest på Strike.

Och precis innan pressläggningen av det här inlägget blev det klart med höstens första framträdande. 4:e september på Koppar Restaurang. En lunchkonsert då Koppar Restaurang firar 1 år. Och sedan tidigare är det klart med vår medverkan på Kulturnatten den 19 september. Detaljer kommer senare, men att vi är en efterfrågad kör är väl klart, rockkkören Rock Everybody i Västerås.  

Rockabeat-bloggen återkommer om det finns något att rapportera. Epostlådan för intressanta tips är öppen hela sommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar