söndag 7 juni 2015

Två år som korist

Lars ger oss sina sista instruktioner innan framträdandet. 
Nu tar rockkören Rock Everybody sommaruppehåll. Bara vårfesten är kvar men våra måndagsträningar på Växhuset är slut och vårens sista framträdande är avklarat.

Bloggredaktören har varit med från starten 2013 men ändå låter det lite ovant det där med "korister" som vår körledare Lars Jauring kallar oss, men OK då. Jag tänkte annars att "rocksångare" har en annan framtoning.

Lisbet memorerar texten 
Ja, det får vara hur det vill med det, men på vårens sista framträdande var vi 115-120 korister på plats på Djäkneberget. Nationaldagsfirande 6 juni och vi var ett av firandets allra första inslag. Det bästa med vår kör är att den är så populär att vi är så många korister i kören och att vi har en ständig ström av nya kandidater som vill ansluta. Positivt men utmanande ibland. Som nu på Djäkneberget när Lars och vår producent Eja Enbom hade mätt upp ytan på scenen och blev lite nervösa, skulle vi få plats allihopa? Jodå, om man står lite snett tar man mindre plats kom Lars och Eja på. Så här är det i showbiz, vi är många korister men vi är positiva, problem ska så klart lösas. Vi fick plats.

Förväntansfull publik
Inte ens det gråmulna vädret där regnet hängde i luften drog ner humöret, vi hade ett jättefint program med Rock a Beatin' Boogie och sen var Lisbet solist i "sin" Proud Mary med Pughs Finns det lite stolthet som avslutning. Alla var i form, vädret höll sig i schack och det var riktigt skapligt med publik.

Som vanligt gjorde Lars Jauring och Rock Everybody ett bra och svängigt framträdande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar