fredag 6 mars 2015

Nya utmaningar

Nu händer det grejer igen! Knappt har vi varit musikalartister på Västerås Konserthus förrän vi ska rappa på Stora Torget! Rockkören Rock Everybody i Västerås på väg mot nya utmaningar.

Stora Torget 28 mars
Vår körledare, Lars Jauring, och vår producent, Eja Enbom, verkar inte vara rädda för nånting och visst är det kul att dom törs låta oss i kören prova på lite av varje. Nu har dom ordnat så att rockkören Rock Everybody ska göra ett framträdande igen, nu i samband med starten av årets Earth Hour på kvällen 28 mars på Stora Torget då vi bl.a. ska vara kör till en häftig Västerås-rapp som du kan lyssna på sist här i bloggen. Ungdomligt! Rockar fett!

Nu är körens insats i rappen inte så svår som tur är och de få rader vi ska hålla rätt på lärde vi oss snabbt, men det här är ju knappast vår ungdoms musik, inget vi behärskar klockrent. Men nog ska vi klara det för "det här är våran hemstad där vi kommer ifrån!" Och kanske vi också får sjunga någon rocklåt vi har på repertoaren.

Först musikal från Broadway och West End och nu en rapp från Västerås men snart är vi nog på banan igen med vår gamla hederliga Rock Everybody!    
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar