söndag 15 mars 2015

Rock Everybody på nätet

Det här här inget vanligt blogginlägg men jag har förstått att det inte är solklart hur det här med kören på nätet fungerar så här är en kortfattad text om de kanaler vi använder för att informera om rockkören Rock Everybody i Västerås.

Det allra viktigaste är vår hemsida rockeverybody.se. Det är det enda du behöver komma ihåg! Adressen till hemsidan är ju inte direkt svår och via den kan du ta fram all information vi har i kören!

 
Hemsidan rockeverybody.se Kolla den ofta, speciellt under fliken "Aktuellt" Säg till oss om du saknar du någon information,

Facebook borde du också kolla regelbundet.Vare sig du själv är med på Facebook eller inte kan du läsa det som publiceras på den sidan, Men är man själv med på Facebook ska man självklart!! trycka Gilla på den sidan och prenumerera på FB-inläggen!

Vi lägger ut bilder på Facebook och filmer på vår kanal på Youtube men allt hittar du via hemsidan, och den adressen ska du säkert kunna lära dig och kunna komma ihåg!

Vi finns på Twitter, Instagram och Google+ men allt hittar du via hemsidan. Och vi kommer säkert att finnas i nya kanaler om vi tycker det är bra att synas där, det kommer i så fall att stå på hemsidan.

Och på hemsidan hittar du också alla namn,telefonnummer och epostadresser du kan behöva, bl.a. en epostadress som är bra om du vill bidra med egna bilder och texter.

rockeverybodypro@gmail.com  Utnyttja den möjligheten!

 ROCKEVERYBODY.SE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar