lördag 21 mars 2015

After Work på Pitchers

Det är ju mycket som händer i vår kör, inte bara körsång i rocktakt. Till helgen (28/3) ska vi sjunga på Stora Torget i Västerås inför Earth Hour, det återkommer vi till här på bloggen, och häromdan var vi på After Work på puben Pitchers!

Rock Everybodys eget band?
Ja, bloggredaktörn missade den här träffen så här kan vi inte komma med några detaljer eller spännande skvaller och men bra många hade kommit till Pitchers har jag hört, och jag visar gärna några bilder från träffen.

Vi börjar med körens eget rockband som premiärspelade , och jag bara utgår från att det lät bra. Göran Willy och Leif fick hjälp av en tjej i bandet.

Det verkar ha varit allsång också. Calle Schewen? Eller nåt lite rockigare? Vi hoppas på fyllig information bland kommentarer här på bloggen eller på Facebook. Har bandet t.ex. fått något namn?

Här är ett par bilder från allsången:

Så mycket mer kan jag inte informera om mer än möjligtvis det intressanta i att "After Work" är ett uttryck som vi har hittat på i Sverige alldeles själva. I England och USA vet dom inte vad det betyder läste jag i tidningen alldeles härom dan, men vi i Sverige vet ju och det har ju också en extra krydda för oss som lämnat arbetslivet bakom oss. Det kommer säkert fler After Work för oss i rockkören Rock Everybody och kanske vårt band bjuder på fler spelningar också.            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar