söndag 4 februari 2018

Showen börjar ta form

Med en och en halv månad kvar till premiären på Rocken Lever har vi äntligen tränat på hela föreställningen från början till slut. Sången, skådespeleriet och dansandet och bandet med Kulturskolans ungdomar som spelade på senaste repet.

Raggargänget
Jag tyckte det gick riktigt bra! 

Vad regissören Harriet Pettersson, producenten Eja Enbom och dirigenten Lars Jauring tyckte vet jag inte, men jag är säker att dom tror att det här ska gå bra och att allt ska vara på plats den 18 mars. 

Da do run run


Massor av sångtexter att träna på fortfarande (åtminstone för mig), scenövergångarna ska slipas på och bilderna som ska sätta piff på det hela har vi inte sett ännu. Men den senaste träningen, som alltså var det första repet vi gjorde från start till mål gick riktigt bra! Eja gick med stoppur och klockade hela föreställningen, nog så viktigt att man håller den planerade tidsramen.   

Och nu kommer det bara bli allt bättre för varje träning vi har allteftersom nerverna släpper, och det går riktigt bra med biljettförsäljningen också. Det kommer att bli lapp på luckan när vi har vår premiär.

Affischer på annonstavlor på stan rivs ner eller affischeras regelbundet över så det får man hålla koll på och sätta upp nya ibland. Och så informerar och annonserar vi på Facebook. Sån tur att så många i kören är med på Facebook - gratis och ofarligt och vi når rätt enkelt ut till tusentals!

Men den bästa reklamkanalen är alla vi själva kören där alla varit riktigt på tå att sälja biljetter till släkt. kompisar och bekanta, och det fortsätter vi med ända in i kaklet.

Och marknadsansvarige har tom gjort en påkostad reklamfilm, men tveksamt om det ger nåt....

 
               

2 kommentarer:

  1. Du är bäst, detta blir helt avgörande för vår biljettförsäljning👍👍

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar! Ja, man ska inte underskatta reklamfilmer.

      Radera