torsdag 15 februari 2018

Publiksuccé för Rocken Lever!

Idag är det en månad kvar till rockkören  Rock Everybodys hittills största arrangemang, minimusikalen Rocken Lever.

Willy och Lars,
stränga vikarier
Kören har redan haft en kvällsträning och två kvällsträningar återstår innan föreställningen är klar att visas upp söndagen den 18 mars. Förutom våra vanliga träningar på tisdagseftermiddagarna förstås. Vilken förmån att få vara med i ett sånt här projekt! Inget gnäll, bara positiv stämning, hög närvaro på  träningarna, skratt och uppmuntran. Applåder när våra duktiga solister tränar sina låtar. Alla ger allt för att vår minimusikal ska bli en succé.

Inte minst skådespelarna! På senaste tisdagsträningen när körträningen var över så stannade skådespelarna och Harriet Pettersson, regissören, kvar på kvällen för att finslipa sina repliker. Vi lämnar inget åt slumpen.

Och en tisdag när maestro Lars Jauring var upptagen körde vi hela repet med vikarier! Inte tal om att ta ledigt en tisdag! Nej, Ulla-Britt och Lars Lundkvist tog hand om uppvärmningen och Willy Berg och Lars skötte hela repet! Med utmärkt beröm godkänt!

Och då är det också extra roligt att biljettförsäljningen går så bra! De flesta biljetter har körmedlemmarna själva sålt till vänner och grannar men affischer och annan reklam har också gjort sitt. "Biljettexpeditionen" är öppen dygnet runt och beställningar på epost o SMS trillar regelbundet in så just idag, nästan precis en månad innan föreställningen har vi bara drygt 50 biljetter kvar! Vi som var lite fundersamma att köra igång det här projektet!

Rocken Lever, söndag 18 mars på Carlforsska är värt större uppmärksamhet, men lokalpressen kanske får upp ögonen allteftersom föreställningen närmar sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar