torsdag 25 januari 2018

Resan går vidare

Rockkören Rock Eveerybody har haft många utmaningar under sina 4,5 år men minimusikalen Rocken Lever 18 mars är allt den största utmaningen hitintills. Mycket jobb, mycket förberedelser.

Några få har tyckt att utmaningen varit för stor, men de allra flesta är med på tåget och inte bara det, ser fram mot att få deltaga i en rätt unik tillställning. 150 pers på scen, körsång och dans och små sketcher framförda av medlemmar i kören. Långt ifrån alla har varit med om nåt sånt förr.
Inget hindrar oss!

Det är inget fel med en kör som "bara sjunger", det kan vara nog så roligt och någon kanske föredrar en sån kör, men rockkören Rock Everybody har mer än en gång gjort lite mer. Vår körledare Lars Jauring och vår ordförande/producent Eja Enbom har fått med oss på lite av varje..Som t.ex. föreställningar med extra mycket träningar, vi har deltagit i en körtävling med extra mycket träningar. Vi har gott om solister, vi har fester och vi har spelat in en CD, det är ingen kör som "bara sjunger" så nog finns det mål och mening i vår färd!

Rockkören Rock Everybody lämnar hela tiden nya avtryck i Västerås och många känner bra till oss. Och nu den 18 mars blir det nya avtryck och vägen fram till 18 mars är fylld av repetitioner. Jobbiga men roliga när allt bara blir bättre och bättre. Och som vår körledare Lars Jauring uttryckte det på senaste styrelsemötet när vi pratade om att är mycket jobb nu inför målet:         

Men det är vägen, som är mödan värd! sa Lars.

Kunde inte sagt det bättre själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar