tisdag 15 december 2015

Julfesten hos Rock Everybody

Rockkören Rock Everybody tar julledigt efter höstterminen 2015 och återkommer 12 januari 2016. Det firade vi idag med en julfest där det bjöds på "julinspirerade snittar" och till det julmust och lättöl.

Lars Jauring i O Helga Natt
Det är klart att man vill vara med när det är något skoj på gång och idag var vi nästan 150 personer runt borden. Festen hade vi i år på Växhuset och det fungerade alldeles utmärkt.

Vi åt våra snittar, sjöng både lite rocklåtar och några mer traditionella julsånger och Lars och Eja avtackades efter en fantastiskt rolig termin där nog Körrock i Sundsvall var höjdpunkten för de flesta.

Börjar inte "Goodnight sweetheart" låta riktigt bra nu, eller var det bara inbillning nerifrån min plats? Nu hade jag själv mer eller mindre tappat rösten i en förkylning, det kanske var därför det lät så bra idag när inte jag kunde bidra så röststarkt. Och Lars Jaurings solosång "O helga natt" lät i alla fall riktigt, riktigt bra. Festens höjdpunkt!

Våra egna musikanter ledde allsången, Matti, Göran, Leif och Inger. Inte en lugn stund på våra fester! Här är ett urval av bilder från Julfesten 2015, resten finns på medlemsgruppen på Facebook.
                     Tryck här för att gå med!    

                      Först blev det lite mat:
           
Julinspirerade snittar
Efter maten blev det allsång förstås!


                                                               
tillsammans med Anders och Leif
Inger, Matti och Göran leder allsången


               


Fler bilder alltså på medlemsgruppen på Facebook  Gå med i den gruppen!

1 kommentar:

  1. Tack Örjan för att du dokumenterar så att vi kan fortsätta vara i körstämning.

    SvaraRadera