måndag 11 maj 2015

Råby Centrum 50 år

Förra året firade Viksängs Centrum 50 år och rockkören Rock Everybody var med och sjöng. I lördags, 9 maj, fyllde Råby Centrum också 50 år och vi fick vara med där också med vår musik.

Lars spelar tillsammans med bandet 20 meter bort på scenen 

Stor scen, men inte tillräckligt stor, vår kör fick inte plats! Strax innan vi skulle sjunga bestämde man att vi skulle stå på gräset nedanför scenen med vårt band från Västerås Kulturskola på scenen, så Lars Jauring hade nu 20 meter till bandet där han stod framför oss i kören, och just den här gången skulle Lars samtidigt som han styrde oss sångare även spela gitarr tillsammans med killarna på scenen. Vilken utmaning! Och hur var det med körmikrofonerna var dom egentligen inkopplade?

Eva och Per-Åke i I can jive
Solister idag var Göran och Ingalisa  i Old Time Rock and Roll där också Willy spelade munspel och Lisbet i Proud Mary och så den unga Sara från Kulturskolan i I love Rock'n'roll

Vi började med Rock-a-Beatin' Boogie och Cotton fields och hann också med vårt paradnummer Hooked on a feeling  innan vi var klara och det gick väl efter omständigheterna ändå rätt OK, ja utan att skryta riktigt bra, det är hög klass på vårt rocksjungande.

Publiken stod kvar och det blev extranummer. I can jive med bra tryck där vi också bjuder på lite dans. På gräsmattan den här gången!  

Sjunga utomhus kan vara lite osäkert, men vilken tur vi hade med vädret! Och tänker man efter så är det många bostadsområden i Västerås som är på gång att fylla 50, vi kommer helt säkert att få vara med om fler jubileer med vår rockmusik!            

1 kommentar:

  1. I mitt-i veckans nummer av Västerås Tidning var ett buggfoto = kul......
    Inte för man är egoist men det har ju kunnat stått att dansarna var från Rockkören Everybody eller hur?

    SvaraRadera