torsdag 3 maj 2018

Statsministern tittade in på en fika

Larmet gick en torsdag: Några ville besöka oss, kunde vi ta en extraträning på onsdag undrade Lars. Styrelsen tänkte till ett par, tre minuter, tackade ja och på freda'n spred vi infon! Det växer ingen mossa på oss i rockkören Rock Everybody och vi skulle bli bjudna på kaffe med dopp!
Aningen mer kaffebröd än vanligt
 men  Finansministern var ju med:.
Återbäring på skatten!  

Information i en förening har aldrig varit så lätt som numera med epost, SMS, hemsida och Facebook så jag tror vi nådde minst 98 procent av alla i kören även om "somt föll på hälleberget" dvs i mailservrarnas mappar för skräppost, någon svarade inte i telefon och någon epostlåda var full, men 98 procent var väl bra nog.

Leif diskuterar med Stefan
Nu fick vi inte vara så tydliga i infon, inte säga helt klart vilka som ville fika med oss,  men ändå var intresset i kören på topp. Nåt skoj var ju på gång! Inte förrän på tisdagskvällen fick vi säga som det var: Celebert besök skulle vi få, kaffe med dopp skulle ingå, men nog tror jag att alla blev lite extra imponerade av att det var stats- och finansministern som var kaffesugna. I sällskap av ett uppbåd av journalister och säkerhetsfolk. Vi som haft svårt att få lokalpressen att intressera sig för det vi gör, nu hade vi TV, radio och hela svenska pressen här hos oss på en körövning på Växhuset.

Örjan och Kent fick ett samtal med Magdalena 

Vi i kören sjöng vårt medley c:a 10 låtar, som är ett bra exempel på vår musik sen blev det gott om tid till samtal och intervjuer i både radio och TV. Och kaffe med dopp.

Nog har vi tillräckligt kul på våra vanliga träningar, men ett sånt här tillfälle till uppmärksamhet och chanser till selfies gjorde den här övningen extra minnesvärd!

Minnesvärd för vår publik också hoppas jag. Här klappar dom takten på två och fyra:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar