söndag 11 mars 2018

Kommer TV och tidningarna?

Nog känns det lite extra pirrigt nu när det bara är en vecka kvar. Slutsålt sen länge och utan självskryt är det en bra och rätt unik föreställning vi bjuder på, men hur kommer den att uppmärksammas? Kommer TV och tidningarna? Det är hård konkurrens om uppmärksamheten.

Här är vi lite väl koncentrerade på en föreställning.
När Rocken Lever 18 mars släpper vi loss lite mer! 
 Man ska ha tur att dra i rätt trådar och tur att få kontakt med rätt personer för att riktigt kunna ta sig igenom bruset och få den uppmärksamhet vi tycker vi kunde få. Insatserna av Eja Enbom och Lars Jauring framför allt är väl värda all uppmärksamhet!  Och jodå, vi har gjort det vi kan, eller förstås man kan alltid göra mer, men ändå, vi har gjort det vi kan, och det är en hel del och föreställningen är ju utsåld! Fint, det blir ett hyfsat överskott till föreningen, det är ju bra.

Men det är nog bara att erkänna att vi är en kanonförställning bland många andra bra föreställningar i nöjes-Västerås. Bland amatörer och proffs. Ungdomar och alla slags entusiaster. Och så vi lite äldre med Rocken Lever! Som lever på hoppet att Lars, Eja och föreställningen får den uppmärksamhet som projektet är värt. Vi håller tummarna in i det sista och tar några extra kontakter nu under sista veckan!

Ungdomsbandet imponerar!
Men sån tur att vi har Sociala Medier! Facebook, Instagram och och sånt. Våra annonser och inlägg på Facebook har delats i mängd av aktiva körmedlemmar och i massor även av aktiva supportrar utanför kören med lämpliga "hashtags" så att det sprids över hela nätet. Till exempel är #rockenlever en bra hashtag.

Sociala Medier är rätt kul när vi får kommentarer t.ex. från nån rockentusiast i Californien eller nån annanstans i världen.  Inte för att dom kommer på Rocken Lever, men kul att andra än bara vi i kören blir imponerade av det vi gör.

Nu har vi snart examen på vårt arbete och så återstår frågan: Kommer TV och tidningarna?

2 kommentarer:

 1. Örjan så länge sedan jag var inne på bloggen. Helt enkelt glömt. Den är ju så bra. Verkligen läsvärd, innehållsrik och välskriven.
  Tack för att du förstår vilket jobb det varit💙 blått som i jeans och rock'n roll. Hjärta till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Eja! Jag tog ju upp bloggen igen i höstas med tanken att dokumentera hur Rocken Lever växte fram och det blir väl en summering också i nästa vecka. Så är det här projektet dokumenterat i lite text.

   Radera