lördag 9 december 2017

Kort paus

Projektet "Rocken Lever", Rock Everybodys minimusikal, tar en kort paus för julgröt och nyårsbubbel.

När nyårsraketerna har slocknat är vi igång igen
Producenten för projektet, Eja Enbom, och Lars Jauring som sköter allt det musikaliska, har gett hela kören ledigt tills mitten av januari! Dom tycker att vi ligger så bra till inför premiären den 18 mars och träningen under hösten har gått som planerat.

"Minimusikal" kallar vi det, men vad sägs om en tvåtimmarsföreställning (!) med över 150 personer  på scenen! Minimusikal...? 

Och känner vi Lars och Eja rätt kommer dom att finslipa projektet en hel del under ledigheten, dom kan nog inte koppla av helt och hållet. Och det sista Lars sa till oss i kören var att vi inte heller skulle släppa taget helt och hållet.

Vi har mycket texter att plugga in och nya rörelser som ska sitta så vi känner nog allihopa att Lars och Eja har förhoppningar på oss att vi pluggar på. Enskilt eller tillsammans med några andra.

Ett tips: Bra att stå med hopprepet framför spegeln som man gjorde som liten, då känns det lite seriöst och så kan man ju också låtsas att man är en bejublad solist i Rock Everybody!

En julfest för kören som avslutning, sen tränar vi sångtexter och skådespelarna får finslipa på sina repliker under juluppehållet. Och till våren startar biljettförsäljningen på allvar. Men redan nu går det att beställa på Epost o SMS.

Följ den här bloggen för att se hur projektet "Rocken Lever" fortskrider när den korta pausen är över! Och glöm inte hemsidan: rockeverybody.se   
         


1 kommentar:

  1. Tack Örjan för att du dokumenterar arbetet mef vår musical på ett så trevligt sätt.

    SvaraRadera