söndag 24 januari 2016

Rock Everybody är aktiva på Facebook

Det är så mycket som är positivt med rockkören Rock Everybody, ja faktiskt allt.

Att sjunga är positivt i sig och att sjunga i kör är extra nyttigt hör man ju jämt. Och att som äldre inte sitta ensam hemma utan komma ut och träffa likasinnade är positivt och musiken vi sjunger är i sig också lättsam och positiv.

Positivt är också aktiviteten i kören på Facebook, det blev nog bättre än jag trodde.

Vi började med en Facebook-sida, Rock Everybody, som nu har växt till 242 prenumeranter från hela Sverige, fyra nya bara den senaste veckan. Den senaste var Vivan från Umeå så det är folk från hela landet som kollar in oss och trycker "Gilla". FB-sidan är en bra kanal för att göra reklam för oss så där i allmänhet och kanske speciellt inför ett publikt framträdande. Det är klart att vi vill synas och att folk ska ta del av vårt sjungande och allt jobb som vår körledare Lars Jauring lägger ner på oss.

Hon blev bara 34 år...
Och så i oktober 2015 lade vi upp en Facebook-grupp för medlemmar, Rock Everybody Medlemmar. Skulle det bli nån anslutning? Jodå, redan nu efter tre månader är vi 66 medlemmar som gått med och det är långt fler än jag trodde det skulle bli. Inte trodde jag att så här många av oss var med på Facebook och varje vecka kommer det någon ny.

Här har vi diskuterat kläder, delat med oss av bilder och tipsat om musik. Just nu när jag skriver det här lyssnar jag på Ulf Elfvings "Efter sex" på SR Play, ett tips från Birgitta Bernholtz och efter ett tips från Elsebeth Dellenfors  har jag tidigare lyssnat på Alma Cogans dansvänliga och instruktiva The birds and the bees som kan vara bra att lyssna på om man missat nånting väsentligt tidigare i livet.

Här kan alla vara delaktiga och det är ett bra komplement till hemsidan, men bra tips hamnar förstås på hemsidan också men lite senare.  Positivt är det att vi fram till idag redan är 66 medlemmar i gruppen. När når vi 70? 100?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar