måndag 20 april 2015

Träning varje måndag på Växhuset

Rockkören Rock Everybody har över 200 medlemmar. Att det är många känns på körträningen varje måndag på Växhuset i Västerås. Åtminstone 160-170 brukar vi vara varje vecka där extrastolar ställs fram så att alla får plats när Lars Jauring drar igång träningen, ofta med signaturmelodin Rock-a-beatin Boogie.

Bjuder på sig själv. Kent Keymer är en föreningsmänniska som ställer upp i olika sammanhang. ”Det är roligt och jag har en fördel med att jag älskar människor”, säger han.
Kent, alltid generös och här bjuder han på kaffe
Bland 200 sångare finns det 200 profiler och här i de här raderna har vi ibland nämnt några speciellt, dom som råkat hamna i lokaltidningen Vlt. Här har vi de senaste körsångarna vi läst om:

Kent Keymer fixar det mesta i kören. Med i styrelsen för PRO Kultur som administrerar kören och med i produktionsgruppen för kören. Motionerar flitigt och när han fyllde år för några veckor sen bjöd han förstås på kaffe. Vill du läsa mer om Kent så trycker du här!  

även lärare. I dag är Leif Petersson hjälplärare på Matte- centrum.En annan profil i kören är Leif Petersson som märks i kören på många sätt. Spelar och sjunger ofta på våra fester och gillar hattar. I vårt bildspel vi har på Youtube är det Leif som har den där Fez-liknande hatten i sommarvärmen. Sen sitter han alltid på första bänk framför vår körledare på träningarna så att han otvunget kan kommentera det som faller honom in. Spelar teater och är engagerad för att hjälpa flyktingar som du kan läsa här.  

Det här var ett par till i kören som blivit porträtterade i Vlt, vi har tidigare läst om några andra. Kanske jag missat någon, ber om ursäkt i så fall, och absolut finns det många andra som borde nämnas här i körens blogg, jag återkommer - ingen går säker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar