måndag 20 oktober 2014

Kören startar 2 september 2013

Rockkören Rock Everybody startades av PRO Kultur i samarbete med Västerås Kulturskola 2 september 2013.

Eja Enbom och Lars Jauring klappar igång PRO:s rockkör Rock Everybody


Idag 20 oktober 2014 har kören alltså sjungit i över ett år och har redan blivit en välkänd kör i Västerås och har gjort flera framträdanden, och idag startar vi den här bloggen för att dokumentera vår verksamhet, vad vi sjunger, vad vi varit med om hittills och för att framöver dokumentera allt roligt vi kommer att få vara med om i framtiden. En första uppgift blir att med i de första inläggen beskriva det här första året från september 2013 fram tills idag.

Jag som skriver det här första inlägget heter Örjan Widmark och har fått förtroendet att tills vidare ha hand om "Kören på nätet". Min tanke med den här bloggen är att vem som helst av körmedlemmarna ska kunna bidra med inlägg om något kul vi varit med om i kören, och kanske även körsång i allmänhet. Något rockminne från ungdomstiden som är värt att skriva ner eller personliga intryck blandat med lite fakta så att vi tillsammans skriver körens historia, det är så lätt att man glömmer annars.

För att komma igång kommer jag, Örjan, att skriva några inledande inlägg hur jag upplevde kören och hur det var för mig som riktig novis var att börja sjunga i kör. Sen får vi se hur vår blogg kommer att utvecklas framöver.

Förutom här i den här bloggen, RockaBeat.blogspot.se,  finns vi lite varstans på nätet. Det kommer säkert att ändras med tiden, men just idag är det detta som gäller:

Vår viktigaste information hittar man på vår hemsida rockeverybody.se

Men vi har också ambitionen att finnas lite varstans på Sociala Medier på nätet. Det ska vara lätt att komma i kontakt med Rock Everybody, rockkören i Västerås:

Vi finns på Facebook som Rock Everybody            Gilla oss!

Vi finns på Instagram som Rockeverybody             Följ oss!

Vi finns på Twitter som Rockeverybody                 Följ oss!

Vi finns på Google+ som Rockeverybody              Lägg in oss i dina kretsar!

Vi har en egen epostadress; rockeverybodypro@gmail.com

Här kommer nu lite kortfattat det som hänt under körens första 1,5 år!

Örjan Widmark
        

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar