tisdag 22 mars 2016

Rock Everybody har blivit en egen förening

Den 2 september 2013 hade rockkören sin första körträning under ledning av Lars Jauring från Västerås Kulturskola och allt sen dess har kören varit en del av PRO Kultur i Västerås.

Annika Lind och Birgitta Wiklander på podiet
och Eja Enbom förklarar allt från golvet 
På körens första konstituerande årsmöte den 22 mars 2016 tog kören sen nästa steg då Föreningen Rock Everybody i Västerås bildades som en egen förening med Eja Enbom som föreningens första ordförande.

Eja Enbom som producent har tillsammans med Produktionsgruppen utvecklat kören så att den nya föreningen direkt startar med över 200 medlemmar och har planerat mycket för våren som den nya styrelsen har att ta tag i. En flygande start!

Den här bloggen, rockabeat.blogspot.se, har skrivits sporadiskt under de här åren och visar stämningen i kören och hur kören utvecklats från den allra första träffen och sedan bara fått allt fler medlemmar. Här har det skrivits om körträningar, fester, föreställningar, körresan till Sundsvall och en himla massa annat skoj.

Den här bloggen har inte varit en officiell kanal för kören eller Produktionsgruppen, bara en röst från en körmedlem under den här tiden när kören etablerades och har härmed tills vidare fullgjort sitt syfte.

Ev läsare önskas välkomna till vår föreställning på Carlforsska skolan 5 juni 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar